man in mey ondergoed
4-9-2022
VINQ .nl

Een beetje trendy man draagt een onzichtbaar shirt onder zijn overhemd! 
Strak in het pak, een perfect-fit overhemd en fijne dunne fil d'Ecosse sokken of kniekousen. Zo hoort het eigenlijk!

Een functioneel en onzichtbaar shirt

Het succesvolle Eronderhemd  van Mey is het ondershirt dat zowel onzichtbaar als onmisbaar is. De prettige materiaalsamenstelling met Coolmax-vezels zorgt voor een aangenaam droog en fris gevoel gedurende de gehele dag. De extra stofinzet onder de oksels voorkomt vervelende zweetplekken. De aansluitende pasvorm en het extra lange rugpand maken dat het shirt comfortabel zit bovendien zorgt een extra ventilatiezone ter hoogte van het nekgedeelte voor een perfecte temperatuurbalans.

Een onzichtbaar shirt met een perfecte pasvorm

Het Eronderhemd van Mey is verkrijgbaar in een regulair-Fit en een slim-Fit. Een slim-Fit shirt is perfect voor onder het nauwsluitende overhemd. De shirts hebben een diepe V-hals of lage ronde hals. Ook met een aantal knoopjes los is het ondershirt van Mey niet te zien. Mag het allemaal wel een tikje gecorrigeerd worden dan is het Mey Erondershirt Shape een goede keuze. Een comfortabel ondershirt met een corrigerende zone. Alle Eronder shirts van Mey hebben een iets langer rugpand wat de pasvorm ten goede komt.

Een onzichtbaar shirt met airconditioner

Een onzichtbaar shirt waarin je 24/7 fris en droog blijft. Dit shirt geeft je de hele dag een prettig en zelfverzekerd gevoel. Onder de oksel is een inzetstuk gemaakt zodat er geen vervelende zweetplekken ontstaan. De materiaalmix met Coolmax-vezels maakt de shirts ademend en vocht en temperatuurregulerend. Daarom hoeft je niet langer meer bang te zijn voor zweetplekken onder je armen of op je rug.  Dit ondergoed zorgt ervoor dat je de hele dag door een lekker droog en fris gevoel houdt. 

Een combinatie van katoen en coolmax

COOLMAX® is een synthetische vezel met een zeer goed vochttransport en het materiaal is supersnel drogend. Coolmax werd in eerste instantie ontwikkeld voor de sportkleding maar wordt steeds meer toegepast in het ondergoed en dus ook in de onzichtbare shirts. Synthetische vezels kunnen eigenlijk geen vocht opnemen maar door innovatieve technieken is het mogelijk geworden de vezel zo te bewerken (propellervorm) dat transpiratievocht naar het oppervlak getransporteerd wordt waar het snel kan verdampen. De COOLMAX®-vezel is ademend, licht en heeft een hoog draagcomfort. De stof kreukt nauwelijks en kan zonder problemen worden gewassen bovendien voelt het shirt door een combinatie met katoen heerlijk zacht aan op je huid.