Betalen

OP WELKE MANIEREN KAN IK BETALEN.

iDEAL
Met iDeal rekent u af in uw vertrouwde & veilige internet betaalomgeving. Alle gegeven worden veilig en versleuteld heen en weer verstuurd over een veilige afgeschermde verbinding.

Creditcards
U kunt betalen met Visa, Eurocard, Mastercard en American Express Voor al deze betaalmogelijkheden geldt dat u, uw cardnummer, naam op de kaart, vervaldatum, en beveiligingscode moet gebruiken. Sommige kaarten vragen ook nog een extra beveiligingscode die aangemaakt kan worden in de app van de creditcard .

PayPal
Kiest u voor PayPal dan wordt u doorgestuurd naar de website van Paypal. U kunt zich hier aanmelden voor een nieuw account of inloggen met uw bestaande Paypal gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Betalen met PayPal is veilig en eenvoudig. Met de beveiligingssystemen van PayPal kun u winkelen met uw creditcard of bankrekening zonder uw financiële gegevens te delen.

KLARNA
Klarna is een populair, vertrouwd en eenvoudig platform voor "achteraf" betalingen.

Fashionchecue en VVV bonnen
Deze cadeau kaarten kunnen ook worden gebruikt. Daarvoor kunt u kiezen voor betaalwijze Multisafepay. U wordt dan doorgestuurd naar die omgeving en kunt daar gebruik maken van deze betaalmogelijkheden.