Informatie over FALKE Cosy Shoes

De FALKE Cosyshoe - de fijnste sloffen van FALKE

De FALKE Cosyshoe sloffen zijn heerlijke warme sloffen gemaakt van Merinowol. De sloffen houden het midden tussen een sok en een pantoffel. Het is eigenlijk een soort dikke sok met een badstof gevoerde binnenkant en een stevige vervilten zool met antislip. Ook het teenstuk en de hiel zijn gemaakt van vervilten wol. De FALKE Cosyshoe is al jaren een bijzonder favoriet item uit onze ruime FALKE collectie. Ze zijn verkrijgbaar voor de hele familie. De FALKE sloffen zijn eenvoudig te bestellen op vinq.nl. Je kunt handig gebruik maken van het uitgebreide maatadvies.

Historie van de FALKE Cosyshoe

De FALKE Cosyshoe is van oorsprong eigenlijk een bergslof. Deze werd als bagage meegenomen bij het beklimmen van bergen of het maken van een ski- of langlauftocht. De sloffen zijn licht en waren gemakkelijk mee te nemen in een rugtas. Zodra men in de berghut arriveerde trok men de cosyshoes aan. Zo kwam er geen sneeuwwater in de berghut en bleven de voeten lekker warm. Nog steeds nemen hele families de FALKE cosyshoe sloffen mee op wintersportvakantie. Ze zijn super comfortabel en warm en nemen vrijwel geen ruimte in. Een echte aanrader voor alle wintersporters. Bestel naast je thermo-ondergoed en je skisokken ook een paar warme FALKE Cosyshoes op VINQ.nl

Leer van FALKE Cosyshoe specialist met meer dan 30 jaar ervaring

 Sinds 2011 heeft Vinq.nl als enige in Nederland een officiële FALKE flagship store in Eindhoven en daarom mag je van ons een goed en vertrouwd advies verwachten Met meer dan 35 jaar FALKE historie kan Vinq.nl het beste advies geven waarom de FALKE Cosyshoe sloffen zo goed en zo fijn zijn. Inmiddels verkopen we al FALKE cosyshoes aan de kleinkinderen van onze eerste FALKE Cosyshoe klanten. 

FALKE Cosy sloffen voor de hele familie

 De FALKE cosyshoe sloffen zijn verkrijgbaar voor de hele familie. Omdat de voeten van kinderen, dames en heren verschillen zijn de FALKE sloffen onderverdeeld in drie groepen: 

FALKE Cosyshoe sloffen voor kinderen 

Voor kinderen is het fijn en goed om de schoenen binnen uit te doen. De voetjes kunnen zich vrij bewegen en dat is belangrijk. Pantoffels zijn voor veel kinderen niet geschikt, ze vinden ze niet fijn of het belemmert ze in het spelen. De cosyshoes voor kinderen van FALKE hebben de stevige zool van een pantoffel maar de soepelheid van een sok. Door het hoge percentage Merinowol houden ze de voeten droog en op temperatuur. Onder de zool van de sloffen zijn kleine antislipnopjes aangebracht voor de veiligheid. De FALKE Cosyshoe sloffen zijn zowel in onze FALKE winkel in Eindhoven als ook online op VINQ.nl een van de best verkochte items van FALKE. Ze worden natuurlijk thuis gedragen maar ook heel veel op scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. 

Kinderen hebben een smallere pasvorm daarom heeft FALKE ervoor gekozen om verschillende maatvoeringen te hanteren.
De kindermaten zijn als volgt: 23-23 25-26 27-28 29-30 31-32 33-34 35-36 37-38

FALKE Cosyshoe sloffen voor dames

Veel dames hebben last van koude voeten. Heb jij daar ook last van dan raden wij je aan om de FALKE Cosyshoe sloffen voor dames eens uit te proberen. Het hoge percentage Merinowol (90%) en de warme badstof binnenvoering houden je voeten heerlijk warm en droog. De sloffen zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren, de zool van de dames sloffen is altijd lichtgrijs. Weet je niet precies welke maat je moet nemen kijk dan op VINQ.nl naar het maatadvies. Hier vind je een tabel met de lengte en de breedte van de betreffende maten. Bij twijfel zijn twee dingen belangrijk, bij een hoge wreef en een brede voet kan het zijn dat je een maatje groter moet nemen. 

Dames voeten zijn over het algemeen smaller dan een herenvoet, daarom heeft FALKE er voor gekozen om verschillende maatvoeringen te hanteren: 37-38 39-40 41-42

FALKE Cosyshoe sloffen voor heren

Ook bij mannen zijn de FALKE Cosyshoe sloffen erg populair. De warme merinomix zorgt voor behaaglijk warme voeten. Bovendien zien ze er leuk uit, de antislip op de onderkant van de zool zorgt ervoor dat je niet uitglijdt. Ook de heren FALKE Cosyshoe sloffen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De onderkant van de FALKE heren sloffen is altijd donkergrijs.

De maatverdeling voor de FALKE heren Cosyshoes is: 37-38 39-40 41-42 43-44 45-46

Kan ik de FALKE Cosyshoes uitwassen?

Ja, de FALKE Cosyshoes zijn machine wasbaar. Let op doe dit op maximaal 30 graden op een speciaal wolwasprogramma. Was je ze te warm dan worden het hele kleine slofjes! Trek ze binnenstebuiten voordat ze de wasmachine ingaan, zo bescherm je de antislip siliconennopjes. Merinowol heeft een hoog zelfreinigend vermogen, was daarom je sloffen niet te vaak dat is niet nodig. Je kunt als je dat fijn vindt ook altijd een sokje in de sloffen dragen maar dat hoeft niet. 

Heb je na al deze informatie toch nog vragen of opmerkingen, mail of bel ons dan gerust, we helpen je graag!