Informatie over FALKE Run

Om onze klanten steeds beter te adviseren heeft  VINQ.nl de FALKE wikipedia ontwikkelt. Hiermee leggen wij alle FALKE producten tot in detail uit. Daardoor kan de perfect keuze worden gemaakt als het gaat om FALKE producten.

FALKE Run

De FALKE Run is een allround sportsok die je ook heel goed casual kunt dragen in je sneaker. De FALKE Run heeft al een lange geschiedenis en is na verschillende aanpassingen al jaren één van de meest populaire sokken uit de FALKE collectie.

Historie van de FALKE Run sokken

Lang geleden werd de Run geïntroduceerd als een klassieke sportsok van FALKE. De Run van het eerste begin was nog niet ergonomisch gevormd. Inmiddels wel, dat kun je zien aan de vorm van de sokken, het teenstuk is gevormd naar de stand van de tenen. Op de linker sok staat een gekleurde L en op de rechter sok staat een gekleurde R. De FALKE Run ziet er nu iets meer uit als een sportsok, de samenstelling is in al die jaren niet veranderd.

De FALKE Run is een unisex sok

De FALKE Run is zowel een dames- als een herensok. De maatvoering van de FALKE Run begint met maat 35-36 en loopt in sommige basiskleuren zelfs tot en met maat 51-52 Dus ook mannen die op grote voet leven, kunnen met deze sportieve FALKE Run uit de voeten.

De FALKE Run voor in de sneaker

De FALKE Run is heel geschikt om te dragen in een sneaker. Deze sportief geïnspireerde vrijetijdssokken hebben een met badstof gevoerd voetbed. Dit badstof laagje loopt door tot over het teenstukje en begint net boven het hakgedeelte. De FALKE Run is een absolute musthave voor elke sneakerliefhebber. Bekijk het aanbod op VINQ.nl en laat je verrassen over de hoeveelheid kleuren die je kunt bestellen.

Voordeel actie FALKE Run

Op VINQ.nl hebben we regelmatig scherpe aanbiedingen. De FALKE Run bieden we standaard aan in een FALKE RUN actie. Ook in onze FALKE winkel kun je profiteren van deze aanbieding.

Waarom bestel je jouw FALKE Run sokken op VINQ.nl?

Op VINQ.nl koop je snel en voordelig FALKE Run sokken. Je vindt daar het grootste FALKE assortiment. De FALKE Run is verkrijgbaar in alle kleuren en zijn snel en in grote hoeveelheden leverbaar.
Bestel je vandaag dan zijn je sokken de volgende werkdag in huis. Wij bezorgen met PostNL. Wil je de bestelling op een afhaalpunt laten bezorgen dan kan dat natuurlijk ook.