Wij helpen u graag online verder!

Na ruim 40 jaar sluiten we onze FALKE winkel in Eindhoven en steken we alle energie in onze online shop VINQ.nl.

Dit kunnen wij voor u doen:

Account voor u aanmaken

Wij maken persoonlijk een account voor u aan zodat wij ook uw spaarpunten uit de FALKEwinkel kunnen meenemen. Op VINQ.nl spaart u verder en kunt u deze punten inwisselen.
Account verzoek versturen
klik hier

Aankoophistorie bekijken

Wij sturen u per mail een overzicht van uw aankopen bij FALKEwinkel Eindhoven.
Mijn aankoophistorie opvragen
klik hier

Telefonisch bestellen

Liever telefonisch bestellen? Dat kan! We helpen u graag met de keuze van uw bestelling en sturen het naar u toe.
Bel 040-246 50 80
Telefonisch bestellen
alleen klikbaar via mobiel

Onze merken

Met onze kennis helpen we u graag op weg naar een passend product voor uw wensen.

Neem contact op

Falkewinkel Eindhoven

Falkewinkel Eindhoven gaat online verder op VINQ.nl

Na ruim 40 jaar sluiten wij onze Falkewinkel Eindhoven en steken we alle energie in onze online shop VINQ.nl . We hebben generaties zien komen en gaan en er is veel veranderd door de jaren heen. De stad heeft zich ontwikkeld en ook de detailhandel is heel anders dan 40 jaar geleden. Het was belangrijk om steeds weer mee te bewegen met alle veranderingen, daar hebben we van genoten! Wij behoren niet tot de doemdenkers wat betreft de fysieke winkels, zij hebben ook anno nu een toekomst, zeker in Eindhoven! Winkelen is leuk en met een goed stadsmanagement komt dat ook in de toekomst wel goed. 

Na 40 jaar een nieuwe stap

Voor Falkewinkel Eindhoven is het na 40 jaar tijd geworden om het anders te gaan doen. Natuurlijk gaan wij het persoonlijke contact met u als klant heel erg missen, maar gelukkig hoeft u uw vertrouwde producten niet te missen. 

Online Falke kopen

U kunt al uw favoriete FALKE producten online shoppen op www.VINQ.nl. Wij van Falkewinkel Eindhoven gaan samen met ons vertrouwde team hier nog meer energie in steken. Naast FALKE  kunt u hier ook andere topmerken in beenmode, boven- en ondergoed, home & nightwear, sport en accessoires vinden. Bekijk bijvoorbeeld onze grote collectie van Mey bodywear e

Vertrouwde klantenservice 

Natuurlijk blijven wij met ons vaste team achter de schermen voor u klaar staan zoals u dat van ons gewend bent. U kunt ons bellen om samen met u te zoeken naar de juiste producten. We sturen uw aankopen graag naar u toe. 

Wij willen u ontzettend bedanken voor uw jarenlange bezoeken aan onze winkel, we hopen u ook online op www.VINQ.nl terug te zien! 

Namens het FALKEwinkel |VINQ team
Margé, Pieter-Geert & Martineke Snoek