Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij

VINQ.nl is de webshop met het grootste aanbod FALKE producten, wij versturen vanuit Nederland. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling dan kunt u eenvoudig bellen met onze klantenservice.VINQ.nl is ontstaan vanuit een lange traditie in de verkoop van sokken, panty’s, sport en bodywear. Meer dan 35 jaar zijn wij als bedrijf al actief in deze branche. In 2011 zijn wij een partnerschap aangegaan met het merk FALKE en werden wij in Eindhoven de eerste FALKE brandstore in Nederland. Een prachtige en unieke FALKE winkel zeker de moeite waard om te bezoeken als u in Eindhoven bent.

Online kopen op VINQ.nl

Online zijn wij de webshop met het grootste assortiment FALKE en Burlington. Sinds 2016 is onze webshop van falkewinkel.nl veranderd naar VINQ.nl. Vanaf dat moment bieden wij naast FALKE en Burlington onder andere ook Mey ondergoed, homewear en nachtkleding aan. Naast FALKE en Burlington sokken vindt u bij ons ook merken als Happy Socks en Esprit. Supertrots zijn wij op de complete collectie homewear en beddengoed van SNURK. Uniek zijn wij met het totale aanbod Mc Alson boxers en zwembroeken en onze samenwerking met het handschoenenmerk Laimböck. Natuurlijk blijven wij altijd op zoek naar leuke merken waarvan wij denken dat deze passen bij onze klanten.

Direct FALKE kopen in onze winkel in Eindhoven

VINQ.nl is niet alleen online zichtbaar. Al meer dan 35 jaar zijn wij gevestigd in de binnenstad van Eindhoven, waar wij sinds enige jaren de eerste officiële Falke winkel zijn. In deze winkel zijn uitsluitend Falke producten te koop, waaronder de Falke Airport, Falke Walkie, Falke Run, Falke Coolkick en nog veel meer! Hier staan dagelijks onze vakspecialisten voor u klaar om elke klant een goed en gedegen advies te geven. Wij nemen voor iedere klant de tijd en zorgen ervoor dat er wordt gekozen voor het juiste product! 

Kwaliteit gegarandeerd

VINQ.nl staat voor producten waar je jezelf prettig in voelt. Of dat nu is tijdens het sporten, op het werk of lekker thuis op de bank. Met een aankoop op VINQ.nl bent u verzekerd van een fijn product waar je blij van wordt! Kwaliteit vinden wij belangrijk. U koopt niet iets om het na een paar keer dragen in de zak van Max te laten verdwijnen. Dit past ook niet meer in deze tijd waarin we ons steeds meer bewust worden van de roofbouw die wij plegen op het milieu. Kwaliteit en herkomst van de materialen zijn belangrijk.

Het merk Mey bijvoorbeeld staat voor een hoogwaardige kwaliteit en past qua draagcomfort en beleving naadloos bij een merk als FALKE. SNURK is een bijzonder leuk en verantwoord merk met pyjama's en beddengoed voor groot en klein. We zijn steeds op zoek naar producten en merken die passen bij onze slogan, 'Je voelt dat het goed zit' Het moet goed zitten en het moet goed voelen!

Met een aankoop op VINQ.nl ben je verzekerd van een fijn product waar je blij van wordt!

Openingstijden FALKE winkel* Eindhoven zijn:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag t/m Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag 13.00 - 17.00

*Uitsluitend FALKE & Burlington

Psssssssst, sinds kort heeft VINQ.nl een nieuwe pagina
waarop de meest favoriete producten uitgebreid worden toegelicht. Op deze Wikipedia afdeling krijgt u alle informatie over ons assortiment. Kijk gerust eens op onze Wikipedia en kom nog meer te weten over onze producten.