Over ons | VINQ.nl

Over ons | VINQ.nl

Wij zijn VINQ en we vertellen graag wie we zijn!

Bij VINQ.nl komt onze passie voor kwaliteit en stijl voort uit meer dan 40 jaar ervaring in sokken, panty's, ondergoed en sportkleding. Ons partnerschap met het gerenommeerde beenmodemerk FALKE sinds 2011 heeft ons de mogelijkheid gegeven om de eerste officiële FALKE Brandstore buiten Duitsland te zijn, een mijlpaal die ons verhaal van vakmanschap en toewijding illustreert.

Het verhaal van VINQ.nl

Als pioniers in zowel offline als online retail begonnen we in 1983 in Eindhoven als BLOM been & ondermode, later als FALKE winkel Eindhoven. In 2011 zijn we online gegaan, eerst als Falkewinkel.nl. Na verloop van tijd hebben we onze naam veranderd naar VINQ.nl. Onze online aanwezigheid heeft ons in staat gesteld om een uitgebreid assortiment FALKE-producten aan te bieden. Met daarnaast andere topmerken zoals Mey ondergoed & homewear, SNURK, McAlson boxershorts en Injinji teensokken.

Duurzame basisproducten voor elk moment van de dag

Bij VINQ.nl zijn duurzaamheid en respect voor het milieu belangrijk. We geloven in producten die lang meegaan en geproduceerd zijn met zorg voor onze planeet. Daarom vindt u bij ons geen producten die na een paar keer dragen in de afvalbak verdwijnen.

Onze merken sluiten naadloos aan bij onze missie. Mey en FALKE staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en comfort, terwijl SNURK met haar pyjama's en beddengoed een leuke en verantwoorde keuze biedt voor zowel groot als klein. En laten we zeker de fantastische aanvulling van Injinji teensokken niet vergeten, die perfect passen bij onze uitgebreide sokkencollectie.

Goede service en bereikbaarheid

Bij VINQ.nl streven we ernaar om producten en merken te vinden die passen bij onze slogan: 'Je voelt dat het goed zit'. Onze missie is niet alleen om comfortabele producten aan te bieden, maar ook om een positieve ervaring te bieden waar u blij van wordt en die vertrouwen oproept.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u liever telefonisch bestellen, neem dan gerust contact met ons op. Bij VINQ.nl staat uw tevredenheid voorop!

Psssssssst, sinds kort heeft VINQ.nl een nieuwe pagina
waarop de meest favoriete producten uitgebreid worden toegelicht. Op deze Wikipedia afdeling krijgt u alle informatie over ons assortiment. Kijk gerust eens op onze Wikipedia en kom nog meer te weten over onze producten.